“Octopus Sparkling Wines” specialist in mousserende wijnen

foto van Koen Hebbrecht.

Beste bezoeker,

"Octopus Sparkling Wines" is specialist in de import en verkoop van uitsluitend mousserende wijnen (champagne, cava, prosecco, crémant). Wij verkopen jaarlijks meer dan 70.000 flessen mousserende wijn aan de betere restaurants, aan wijnhandels, aan bedrijven, en aan particuliere klanten in België.

Alle wijnen worden rechtstreeks aangekocht bij de producent. Door onze aankoop in grote volumes en door onze lage werkingskosten zijn wij in staat om onze wijnen aan scherpe prijzen op de markt te brengen.

Wij hebben geen winkel. Alle bestellingen worden aan huis geleverd. Indien uw bestelling een waarde heeft die groter is dan € 225 incl. BTW, betaalt u geen transportkosten. De leveringen vinden plaats door onze vaste vervoerder. Dit waarborgt stipte leveringen en een onberispelijke service.

Speciaal voor ondernemingen kunnen wij flessen cava aanbieden met een gepersonaliseerd etiket. Dit is een origineel en exclusief geschenk voor uw klanten of medewerkers !Kwaliteit is bij "Octopus Sparkling Wines" geen loos begrip. Alle wijnen werden pas aan ons assortiment toegevoegd na onszelf bij de producent te hebben overtuigd van de gehanteerde productiemethodes én kwaliteitscontroles.

Deze website biedt u een overzicht van ons productenassortiment. Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst. Wij beantwoorden graag al uw vragen.Met sprankelende groeten,


Koen Hebbrecht
Octopus Sparkling Wines