Bestelformulier

Onze 10 sterke punten

Koen

Octopus Sparkling Wines is specialist in de import en verkoop van uitsluitend champagnes en mousserende wijnen.

Wij verkopen jaarlijks ca. 75.000 flessen aan de betere restaurants, aan wijnhandels, aan bedrijven en aan particuliere klanten in België.

In een zeer competitieve sector onderscheiden we ons als volgt:

 1. SPECIALIST IN CHAMPAGNES:
  We leggen ons enkel toe op champagnes en mousserende wijnen. Hierdoor beschikken we over een unieke knowhow. De zaakvoerder is bovendien één van de weinige Belgen die de titel "Chevalier de l'Ordre des Coteaux de Champagne" mag dragen.
   
 2. STERRENRESTAURANTS:
  Bij het gros van de sterrenrestaurants zijn wij kind aan huis. Bij de volgende toprestaurants vindt u onze champagnes aan het glas: Hof van Cleve** (Kruisem), Zilte*** (Antwerpen), Vrijmoed** (Gent), La Durée** (Izegem), Cuchara** (Lommel), Ralf Berendsen** (Lanaken), Colette De Vijvers** (Averbode), Publiek* (Gent), Table d'Amis* (Kortrijk), Korennaer* (Nieuwkerken-Waas), Fine Fleur* (Antwerpen), Sans Cravate* (Brugge), De Kristalijn* (Genk), Cuines 33* (Knokke), Willem Hiele* (Oudenburg), Oak* (Gent) en Neon* (Lier).
   
 3. GRATIS LEVERING IN GANS BELGIË:
  Wij leveren gratis in gans België vanaf een bestelwaarde van € 200 incl. BTW. Indien u voor minder dan € 200 bestelt, vragen we een bijdrage in de bezorgkosten van slechts € 14,75 incl. BTW.
   
 4. EXCLUSIEVE VERDELING:
  U vindt geen enkele van onze wijnen in de grootwarenhuizen.
   
 5. KLEINSCHALIGE DOMEINEN:
  We werken graag samen met kleine wijnhuizen van familiale origine. Dat verkort niet alleen de communicatielijnen, we horen ook graag uit de mond van de wijnboer waarmee hij bezig is.
   
 6. MESSCHERPE PRIJZEN:
  Wij kopen al onze wijnen rechtstreeks bij de wijnboer, zo'n 75.000 flessen per jaar. Door onze sterke onderhandelingspositie kunnen we onze champagnes aan messcherpe prijzen op de markt brengen.
   
 7. ECOLOGISCHE VOETAFDRUK:
  Om onze ecologische voetafdruk van het transport te beperken, werken we uitsluitend met Europese wijnboeren. Voor ons drukwerk gebruiken we uitsluitend FSC-papier dat afkomstig is van verantwoord beheerde bossen.
   
 8. LAGE KOSTENSTRUCTUUR:
  Wij hebben geen dure vertegenwoordigers, geen chique kantoren en geen overmaatse magazijnen. Bovendien nemen wij niet deel aan beurzen. Dat drukt onze kosten, waardoor wij onze wijnen aan bijzonder competitieve prijzen kunnen verkopen.
   
 9. STIPTE LEVERINGEN:
  De leveringen vinden steeds plaats door onze vaste vervoerder én op de afgesproken leverdag. Hij plaatst de dozen wijn met de glimlach in uw kelder. Dit waarborgt stipte leveringen en een onberispelijke service
   
 10. FOUTLOZE FACTUREN:
  Wij gaan er prat op dat onze facturen geen fouten bevatten. De zaakvoerder is "pietje precies"; hij controleert alle facturen 3 maal alvorens deze de deur uit gaan.