Bestelformulier

Flessen cava of prosecco met gepersonaliseerd etiket

Zoekt u flessen cava of prosecco met een gepersonaliseerd etiket ? Wenst u uw klanten of medewerkers te bedanken met een fles cava of prosecco met uw bedrijfslogo ? Ook daarvoor zit u bij ons aan het juiste adres !
 

Onze cava's en prosecco's werden bijzonder zorgvuldig geselecteerd ! Aangezien wij tientallen toonaangevende restaurants tot onze klantenkring mogen rekenen, zijn onze cava's en prosecco's van een bovengemiddelde kwaliteit !

U levert ons uw logo in digitaal formaat, en wij zorgen voor flessen cava/prosecco welke zijn voorzien van een professioneel gedrukt etiket in full colour volgens uw wensen én in uw huisstijlkleuren. Vooraleer de etiketten worden gedrukt, krijgt u van ons grafisch bureau een drukproef ter goedkeuring.

Wij kunnen u deze service reeds aanbieden vanaf 54 flessen. Bovendien werken wij aan zeer competitieve tarieven én leveren wij bijzonder snel in gans België.

Aangezien uw bedrijfslogo op de etiketten is gedrukt, gaat het om reclameartikelen, en die zijn voor 100% fiscaal aftrekbaar. Ook de BTW is volledig recupereerbaar.

Wenst u bijkomende informatie over deze service ? Had u graag een prijsofferte of een gratis staalfles bekomen ? Neem dan gerust even contact met ons op !

“Cava is een heel trendy product dat door een breed publiek wordt geapprecieerd. Door mijn bedrijfslogo op de etiketten te drukken, geef ik iets unieks aan mijn klanten.  Bovendien kon ik de BTW volledig recupereren, aangezien het gaat om gepersonaliseerde geschenken. Ook dat is mooi meegenomen natuurlijk !”

Dhr. Michiel Steenbeke,
zaakvoerder Adrem Keukens

Enkele voorbeelden:

Klik op de flessen om de foto te vergroten.